Who is LiberalElin?

Godmorgon.

Jag ska hjälpa er att få lite grepp om vem Elin Petersson är. Vad gör jag och vart ska jag. Allt annat är ganska ointressant. Så här kommer en härlig lista på diverse uppdrag som jag sitter på idag. Dock kommer jag inte blogga så mycket om mina politiska uppdrag, kanske lite då och då men i första hand ska bloggen användas till längre ideologiska texter där jag ska försöka testa lite argument hit och dit. Tror det blir lärorikt för både er och mig!
Well, here it comes:

  • Distriktsordförande MUF Blekinge (årets ordförande 2015 faktiskt)
  • Sitter i MUFs nationella Idégrupp (ansvarar för öppenheten – integration, migration, frihandel osv.)
  • Ordinarie ledamot kommunfullmäktige
  • Ordinarie ledamot kommunstyrelsen
  • Ordinarie ledamot gymnasienämnden
  • Ordinarie ledamot Stadsvapnet (Kommunens moderbolag)
  • Sekreterare i kretsstyrelsen samt partiföreningen Karlshamn/Asarum

Ja ni ser, det blir lätt en hel del, och ändå har jag inte räknat upp allt utan tog det som var av intresse.
Just nu sitter jag lugnt i båten och lär mig något nytt om den kommunala verksamheten varje dag. Jag älskar min roll som distriktsordförande för MUF Blekinge. Än så läge är det utan tvekan det bästa förtroendeuppdraget jag har. Det ger så mycket tillbaka, och ja vi gör skillnad. DET om något driver vidare mitt engagemang.

Ger er en dålig mobilbild från en av alla debatter under valrörelsen förra året. Hårt slit lönar sig alltid.

Namnlös

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *