Partiledardebatt part 1

Har ägnat dagen åt en dokumentär “Winter On Fire”. Tipsar alla frihetsvänner att se den. Har även spenderat timmarna att lusläsa handlingarna till partistämman än en gång och samtidigt bläddrat i Twitterflödet var femte minut som vanligt.

Kaffet är varmt och jag taggar partiledardebatt. Självklart är jag precis som alla andra nyfiken på hur det kommer gå ikväll. Är less på Björklunds mesiga flirtande med socialdemokraterna. Är det någon som bryter alliansen så är det Folkpartiet. Fick tidigt lära mig att man aldrig kan lita på en folkpartist och är så van vid att Folkpartiet samarbetar med sossar eftersom dem gör det så frenetiskt i min hemkommun.
Jag hoppas innerligt att debatten inte kommer fyllas med för mycket tjat om DÖ utan mer om sakpolitik. Flyktingkatastrofen, bostadsbristen, den stelbenta arbetsmarknaden osv. NATO kan bli spännande också nu när samtliga allianspartier verkar för ett medlemskap och att regeringen får svettas lite.

Kommer försöka Twittra en del, om jag blir sugen. I vilket fall som helst kommer en part 2 om debatten antingen senare ikväll eller imorgon. Lutar åt imorgon då sambon kommer hem senare ikväll efter att ha varit iväg sen i fredags.

Just nu är det en tjatig socialist på SVT2 som jag ska försöka stå ut med i 19 minuter till. Sen kör vi.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *